top of page
Writer's pictureMotionblur

Így készül a marketing-animáció, ami elad

Updated: Nov 9, 2018

Mi tudjuk, hogy a marketinges célokra készített animációk célja, hogy új vásárlókat szerezzenek neked, ezért már az első pillanatban úgy állunk neki a munkának, hogy a végső célodat , és kéréseidet szem előtt tartva, veled közösen álmodjuk meg a koncepciót. Ahhoz, hogy mindezt sikerrel tegyük, a következő lépéseken vezetünk keresztül:


1. Ingyenes konzultáció


Az ajánlatkérés után személyesen, vagy videochaten vesszük fel veled a kapcsolatot, és egyeztetjük a céljaidnak, és egy INGYENES konzultáció keretében a költségkeretednek leginkább megfelelő opciókat. A célunk, hogy közösen megtaláljuk a lehető legtestreszabottabb megoldást ami új vevőket szerez majd neked.



2. Forgatókönyv vázlatot írunk


Ha a főbb irányvonalakat már felfestettük, kreatív csapatunk összeül, hogy megálmodjuk neked a céljaidnak legjobban megfelelő koncepciót, amit azonnal papírra is vetünk. Az elképzelést addig reszelgetjük veled közösen, amíg mindannyian elégedettek nem vagyunk vele.



3. Monitorra álmodjuk a szereplőid


A forgatókönyv ismeretében monitorra álmodjuk személyre-szabott animációd színvilágát és karaktereit, a márkád arculati sajátosságait és egyéb karaktereisztikáit szem előtt tartva.



4. Képregény formájában modellezzük a filmed


Ha a főbb kreatív kérdésekben megállapodtunk, a forgatókönyv alapján elkészítjük a story-boardot, ami tulajdonképpen a reklámfilmed képregényesített változata. Ez azt a célt szolgálja, hogy a megálmodott forgatókönyvet vizualizáljuk a tényleges animálás megkezdése előtt.


5. Életet lehelünk a rajzokba

Az alkotás csúcsa, és egyben talán a legizgalmasabb feladat a karakterek és hátterek megmozgatása. Féltő gonddal állunk a munkához, és igyekszünk a maximumot kihozni a megálmodott koncepcióból vizuálisan is, hogy igazán taroljon.


6. Elvégezzük az utolsó simításokat a visszajelzéseid alapján


Miután elkészültünk az első körös verzióval, azonnal továbbítjuk neked, hogy véleményezhesd az elkészült munkát. A visszajelzéseid alapján tökéletesre csiszoljuk a filmet, hogy mindannyian büszkén mutogathassuk.


7. Szépen becsomagolva átadjuk a videót


Küldésre készen, a kívánt formátumban továbbítjuk neked a kész filmet.


+1. Követjük a reklám útját


Fontos számunkra az elégedettséged, így biztosan keresni fogunk, hogy érdeklődjünk hogy muzsikál a közös gyermekünk az éles bevetésen. A visszajelzéseid alapján levonjuk a konklúziót, és ahogy eddig is tettük a tapasztalatokat beépítjük a munkamenetünkbe, hogy minden egyes munkával jobb szolgáltatást biztosíthassunk.


Persze tudjuk, hogy még rengeteg kérdés kavarog a fejedben, de ne izgulj! Most egy teljesen ingyenes konzultáció keretében mindet felteheted. BÁRMIFÉLE KÖTELEZETTSÉG NÉLKÜL.




80 views0 comments

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page