top of page

Az animációs marketing 5 előnye, amire nem gondoltál!

Updated: Nov 9, 2018




1. Pofonegyszerűen mutatja be szolgáltatásod


Manapság már senki sem szeret hosszú oldalakon keresztül olvasgatni, alig néhány másodperced van, hogy megfogd a látogató figyelmét. Az animáció használatával még a legbonyolultabb szolgáltatás is közérthetővé tehető, sőt egyenesen szórakoztató formába öntheti mondanivalódat, legyen szó egy bonyolult fogászati eljárásról, vagy éppen egy világmegváltó találmányról, az animáció elmondja amit szeretnél.



2. Figyelemfelkeltő, de nem erőszakos

Az animáció legnagyobb előnye éppen abban rejlik, hogy vizuális formában juttatja el az üzeneted, ami így észrevétlenül ivódik be a potenciális vevőid tudatába. Mindeközben pedig kiemel a reklámzajból, mert megtöri a közösségi csatornákon uralkodó videók egyhangúságát, amire mindenki felkapja a fejét.



3. Egy forgatás töredékébe kerül

Sokszor halljuk hogy az animáció drága... Ez a hollywoodi animált rajzfilmekre igaz is, melyeken több száz, ha nem ezer animátor egyszerre dolgozik. Azonban szerencsére egy közepes vállalkozás számára egy 10-20 másodperces animáció elkészítése már több, mint elegendő az üzleti célok eléréséhez, egy ilyen animáció pedig már nagyon kedvező áron elkészíthető, főleg ha egy forgatáshoz hasonlítod.


Milyen költségeket spórolhatsz meg az animálással?

  • Staff költségek: Operatőr, rendező, színészek, világosító, hangmérnök, vágó

  • Technikai költségek: forgatási helyszín, világosítás, hangosítás, kamera-bérlés, közterület foglalás


4. A díszletnek csak a képzeleted szabhat határt

Talán az egyik legjobb az animációban, hogy nem köt a budget ha olyasmit álmodsz meg, aminek a megvalósításához egy kisebb hadsereg, vagy éppen egy egész közterület lezárása szükséges, sőt drága üvegszálas fotókat sem kell készítened ha bemutatnád mi zajlik az emberi testben, vagy éppen egy gépezet belsejében.



5. Könnyen módosítható utólag is

Voltál már úgy, hogy a fókuszcsoportos vizsgálat, vagy éppen csak a kollégák visszajelzései után szívesen változtattál volna valamin, de ehhez újra kellett volna forgatni? Az animációval ez nem fordulhat elő, hiszen alacsony költségekkel nyúlhatsz bele a már elkészült filmekbe is, hogy egyre jobban konvergáljanak.


Persze tudjuk, hogy most rengeteg kérdés kavarog a fejedben, de ne izgulj! Most egy teljesen ingyenes konzultáció keretében mindet felteheted.







50 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page